Caută
Close this search box.

Peste 5500 de copii vor oferi anul acesta pachete altor copii – inscrierile continua

IMPORTANT

Înscrie-te și tu sau împreună cu Școala ta și fă o bucurie unor copii chiar înainte de sărbători!

Dacă ești părinte solicită chiar acum în mod gratuit o pușculiță pentru a-l stimula pe copilul tău să se gândească și la cei de lângă el!

Înscrieri: office@adra.ro

Una dintre cele mai apreciate activități ale proiectului ADRA România, „Copii ajută copii” o reprezintă oferirea de către copii a unor cadouri la sfârșit de an unor alți copii aflați în situații deosebite. An de an, numărul celor care s-au înscris în acest proiect a crescut ajungând până la cifra de 5000. Se pare că anul acesta va exista un nou record deoarece până acum s-au înscrie aproximativ 5600 de copii din toată țara iar înscrierile de-abia au început.

În prezent în această fază de pregătire se distribuie pușculițe pentru a începe organizarea pachetelor pentru Sărbătorilor de iarnă tuturor copiilor care și-au exprimat adeziunea la proiect, manifestând entuziasm și hotărârea de a se implica activ în viețile copiilor mai puțin favorizați. Activitatea de distribuire și asamblare a pușculițelor este un moment foarte apreciat de copiii care au mai participat și în alți ani, întrucât ei încep să lucreze în echipă împreună cu instructorul, acesta fiind primul pas în motivarea lor.

Ulterior, pe parcursul timpului, copiii vor fi stimulați să economisească prin relatări și prezentări despre viața copiilor săraci, aflați deja în alte proiecte ADRA iar în preajma Sărbătorilor copiii participanți la proiect se vor întâlni personal cu copiii defavorizați și le vor aduce mare bucurie, dăruindu-le cadoul pe care ei l-au pregătit cu atâta drag.

Noutatea acestui proiect pentru 2011 constă în faptul că ne-am propus ca activitățile dintre copiii cu posibilități și cei fără posibilități să continue tot anul următor, în conformitate cu noua strategie de dezvoltare a acestui proiect, urmând ca acești copii să lege prietenii prin intermediul activităților organizate prin ADRA și să se poată ajuta reciproc în procesul de formare ale unor caractere caritabile și pline de compasiune

a declarat dl Sorin Goleanu, director ADRA România.

 

Rezultatul unui astfel de proiect se va vedea în timp, atunci când copiii noștri vor crește și se vor transforma într-o generație de adulți responsabili cu dorința de a lupta pentru a schimba realitățile triste din jurul lor

a declarat  unul din instructorii participanți la proiect.

Viitorul îl pregătim chiar de azi iar copiii reprezintă viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate