Caută
Close this search box.

”Ridica-te si umbla!” concert caritabil organizat pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii si de vedere

ADRA România, Asociația „Ridică-te și umblă” și Fundația „Alinare” organizează dumincă, 18 decembrie începând cu ora 18.30 la Palatul Național al Copiilor din București concertul umanitar pentru persoanele cu dizabilități locomotorii și de vedere intitulat „Ridică-te și umblă”.

Persoanele cu dizabilități vor exprima pe scenă, prin forme artistice și prin povestiri proprii de viață, capacitățile umane de rezervă cu care luptă și depășesc crizele psihologice și existențiale datorate handicapului fizic, subliniind astfel valorile și aptitudinile persoanelor cu probleme.

Alături de persoanele cu dizabilități, la eveniment și-au anunțat participarea Corul de copii “Flori și Stele“, soprana Grațiela Vlad precum și dirijorul Filarmonicii din Pitești Tiberiu Oprea.

Scopul principal al organizării acestui concert este susținerea proiectului de amenajare a unui spațiu donat, pentru a fi locul întâlnirilor regulate de socializare și formare de abilități noi, cât și pentru amenajarea unei săli de recuperare și întreținere a persoanelor cu probleme locomotorii și de vedere

a declarat George Uba, coordonatorul acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate