Caută
Close this search box.

Se redeschid santierele ADRA Romania in cadrul proiectului “In sfarsit acasa!”

An de an venirea anotimpului cald a coincis cu deschiderea santierelor ADRA iar anul acesta nu a facut exceptie.

Proiectul „In sfarsit acasa” este în stransă legatură cu alte proiecte, deoarece beneficiarii sunt descoperiți adesea atunci când pentru aceștia au fost implementate alte proiecte ca “Vreau la școală”, “Sprijin pentru fiecare”, “Copii ajută copii” etc. Așa se face că pentru cei care traiesc în condiții grele, aproape de neimaginat, având familii numeroase dar respnsabile, muncitoare, doritoare de a face al doilea și al treilea pas, daca sunt ajutate să îl facă pe primul, ADRA  Romania iși face un plan de a strânge fonduri și a construi câte o casuță modestă pentru fiecare.

Cu  cateva zile in urma ADRA a deschis deja primul santier pentru o familie saraca, numeroasa din comuna Mărgineni, judetul Bacau, lucrari care se desfasoara în parteneriat cu Primăria din localitate. Este interesant de subliniat faptul ca Primaria va suporta pentru acest caz 90% din cheltuieli și va oferi de asemenea voluntari pe santier.

Daca vrei si tu sa participi ca voluntar pe unul din santierele ADRA Romania, sau ca donator, asteptam sa ne contactezi la telefonul 021 25 25 117 sau pe office@adra.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate