Caută
Close this search box.

Sigur, util și frumos – Inaugurarea noului Centru de lucru ADRA România

Joi, 07 martie 2019, la sediul central al Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România a fost inaugurat noul CENTRU DE LUCRU ADRA, eveniment la care a fost prezent Jonathan Duffy, Președinte ADRA International, Aurel Neațu, Secretar Executiv al Bisericii Adventiste din România, Georgel Pîrlitu, Președinte al Bisericii Adventiste din zona Muntenia și Dobrogea, alături de membrii BOARD-ului ADRA, echipei regionale ADRA, echipei biroului central ADRA, voluntari, donatori și oaspeți.

Realizarea noului CENTRU DE LUCRU ADRA, prin care au fost finalizate cu succes zece birouri moderne și multifuncționale pentru responsabilii de proiecte, un birou unic pentru administrator, un birou unic pentru intendent, un spațiu de prearhivare, o cameră de arhivare securizată, o cameră tehnică conform normelor, o toaletă, o baie spațioasă, o bucătărie cu o sală de mese primitoare și un hol luminos și de acces pentru spațiile decomandate și monitorizate prin sistem video, a fost posibilă în perioada 07 decembrie 2015 – 07 martie 2019 datorită voinței și colaborării strânse a mai multor oameni cu inimă mare care și-au păstrat anonimatul, dar ale căror fapte sunt scrise în cărțile cerului. Investiția în noul CENTRU DE LUCRU ADRA depășește suma de 70.000 EURO, toate lucrările, ce au constat în materiale de construcție, manoperă și echipamente, realizându-se prin finanțări, donații și voluntariat.

”Atunci când ne uităm la o construcție ne amintim că totul este cărămidă și mortar, dar atunci când o dedicăm lui Dumnezeu, ea se transformă și devine o lumină. Astfel că, în lumea aceasta întunecată, noul CENTRU DE LUCRU ADRA România devine o sursă de lumină pentru București și nu numai. Dar o clădire, prin ea însăși, nu poate face lucrul acesta, ci este vorba de oamenii care lucrează în ea. Atunci când inaugurăm o clădire ne dedicăm pe noi lui Dumnezeu. Acum când inaugurăm această clădire, ne oprim și ne gândim la modul minunat în care Dumnezeu a condus ADRA România până în acest moment și ne bucurăm. Suntem încrezători că Dumnezeu va conduce în același fel frumos și mai departe ADRA România. El merge cu noi mai departe” a declarat Jonathan Duffy, Președintele ADRA International.

”Biserica Adventistă din România apreciază tot ceea ce ADRA a realizat, începând cu anul de înființare (1990). Apreciem și susținem echipa ADRA România și tot ceea ce se întâmplă aici. Ca să ilustrez cumva munca dumneavoastră și ce înseamnă ea pentru noi și pentru Dumnezeu, aș vrea să amintesc un episod din Evanghelia după Marcu 14:9. Această femeie făcuse ceva frumos pentru Isus Hristos, așa cum ADRA face lucruri frumoase pentru oameni. ADRA România și ADRA International sunt instituții ale bisericii adventiste care sunt aproape de oameni, spre binele lor. Am convingerea că aceasta înseamnă mult pentru Dumnezeu. Îmi doresc ca Dumnezeu să vă binecuvinteze și cred că noul CENTRU DE LUCRU ADRA România este un dar al Lui ca să puteți face și mai mult” a declarat Aurel Neațu, Secretar Executiv Biserica Adventistă din România.

”Mă bucur că am ocazia să particip la inaugurarea unui loc care este atât de important: noul CENTRU DE LUCRU ADRA. În locul acesta se vor lua decizii care vor schimba vieți. Apreciez foarte mult ADRA, iar printre motivele pentru care apreciez ADRA se numără și faptul că atunci când ADRA face ceva, nu face pentru sine. În plus, având o viziune biblică, chiar dacă nu îndeplinește toate nevoile din lumea aceasta, ADRA face tot ceea ce poate și este lăsată să facă. Mă rog și nădăjduiesc ca Dumnezeu să binecuvinteze echipa ADRA și toate proiectele desfășurate” a declarat Georgel Pirlitu, Președinte Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din zona Muntenia și Dobrogea.  

”Luna martie va rămâne o lună de neuitat! Ziua aceasta este o zi atât de așteptată și importantă pentru ADRA România. Încă de la început, la realizarea noului CENTRU DE LUCRU ADRA au participat mai multe persoane care au privit cu îndrăzneală la finalizarea acestui obiectiv pentru care ne-am dorit să ofere siguranță, să fie util și frumos. Ne bucurăm pentru finalizarea cu bine a acestei etape, aceea de modernizare a unui nivel în sediu central ADRA România. Reparațiile capitale ale noului CENTRU DE LUCRU ADRA nu s-au realizat în grabă, ci au constat în lucrări de calitate, așa cum îi plac lui Dumnezeu” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.

”Noul CENTRU DE LUCRU ADRA demonstrează extinderea activităților ADRA, dar și diversificarea proiectelor sociale în care este implicată organizația. Acest CENTRU vine să întregească spațiul în care frumoasa echipă de lucrători ADRA vor putea pregăti proiecte de suflet pentru cei în nevoie. Ne dorim binecuvântarea lui Dumnezeu peste fiecare lucrător și beneficiar al proiectelor ADRA” a declarat Dorin Albu, Membru BOARD ADRA România.

”Este o ocazie specială în care ADRA România îmbracă haine noi, de primăvară, prin inaugurarea noului CENTRU DE LUCRU ADRA. Ne bucurăm de această transformare binevenită, după o ”iarnă” plină de meștereli” a declarat Valentina Sturzu-Cozorici, Manager Proiect ADRA România.

”Mă bucur că am ajuns la acest moment, acela de a finaliza transformarea acestui spațiu în mai multe birouri operaționale. Reparațiile capitale ale noului CENTRU DE LUCRU ADRA au constat în lucrări de infrastructură (salubrizare, instalații electrice, instalații sanitare, termice și fonice), finisaje interioare și exterioare (zugrăveli, gresie, faianță) și dotări (mobilier, echipamente electrice, electronice și electrocasnice), toate fiind noi, la standarde moderne. Extinderea spațiului de birouri ne ajută ca echipa să se poată mări pentru bunul mers al proiectelor care sunt implementare. Cu această ocazie, doresc să mulțumesc tuturor colaboratorilor, care ne-au fost alături în finalizarea acestui CENTRU DE LUCRU ADRA” a declarat Ruben Brînceanu, Administrator ADRA România.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate