Caută
Close this search box.

Start pentru campania 2% Fii aproape de aproapele tau

Fii aproape de aproapele tau, directionand 2% din impozitul pe venit pentru proiectele ADRA

Va multumim tuturor celor care ati sustinut anul trecut proiectele desfasurate de ADRA Romania directionand 2% din impozitul pe venit catre persoanele aflate in dificultate, asistate de asociatia noastra.

Suma colectata in contul ADRA prin aceasta procedura in 2008 se cifreaza la 20 000 lei.

Si in 2009, fiecare salariat din Romania poate directiona 2% din impozitul pe venitul obtinut in anul 2008, catre o organizatie non-profit. Acest sistem va ofera posibilitatea de a decide cum sa fie folosita suma respectiva, care este o parte din impozitul virat deja la bugetul de stat. In acest sens, puteti depune formularul 230, Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul anual, la sediul organului fiscal de domiciliu, pana la data limita de depunere, si anume 15.05.2009.

Formularele de cerere pot fi procurate de la orice birou al administratiei fiscale sau pot fi descarcate de aici si depuse personal la administratia fiscala pe raza caruia domiciliati, sau expediate prin posta, printr-o scrisoare recomandata, la aceeasi adresa.

Gestul dumneavoastra de a directiona 2% din impozitul datorat statului catre ADRA Romania reprezinta un ajutor pretios pentru activitatea pe care o desfasuram in cadrul proiectelor de asistare a persoanelor aflate in dificultate din Romania. Va incurajam asadar sa uzati de acest drept reglementat fiscal si chiar sa-i motivati pe membrii familiei, prietenii sau colegii de munca sa procedeze in acelasi fel.

Aveti mai jos datele de care puteti uza in completarea formularul 230:
ADRA ROMÂNIA
Cod fiscal: 143 55 291
Cont IBAN: RO73 RNCB 0074 0292 1540 0001
BCR Sector 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate