Caută
Close this search box.

Susține ADRA România pentru a câștiga o finanțare Telekom România

te implici.roProgramul de Granturi „Te implici.ro , dezvoltat de către Telekom România, reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale. Scopul principal al programului este de a face auzită opinia tuturor membrilor interesați de ceea ce se întâmplă în societate şi de a încuraja organizațiile și instituțiile din România, printre care se află și ADRA, să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității.

“Campania de informare şi conştientizare asupra fenomenului violenţei în familie” face parte din strategia generală a Asociaţiei ADRA România de implicare în domeniul violenţei în familie şi de extindere a serviciilor specializate oferite acestei categorii de beneficiari. Astfel, asociaţia furnizează servicii sociale pentru victime din anul 2009 în Bucureşti, prin “Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA”, şi îşi propune facilitarea accesului la servicii specializate pentru victimele violenţei în familie şi deschiderea de noi centre de consiliere şi/sau adăposturi în alte zone din ţară care nu au astfel de servicii.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

  1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant! (Pentru a vota proiectul preferat, trebuie să vă autentificați pe această platformă)
  2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail introdusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
  3. Deschide fereastra „Autentificare” pentru a accesa programul de granturi şi tastează e-mailul și parola și apasă butonul “Autentificare”
  4. Caută la aria „Protecţie socială” proiectul “Campania de informare şi conştientizare asupra fenomenului violenţei în familie” de la ADRA România și votează.

Iți mulțumim pentru sprijin în numele tuturor celor care vor beneficia de acestă campanie!

Trimite această informație prietenilor tăi!

ATENȚIE! 

O adresă de E-mail = un vot!

6 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate