Testimoniale ADRA România

TESTIMONIALE

 

Simona Condrachi

ADRA este o perspectivă asupra vieții, de departe mai bună, atât pentru beneficiari, cât și pentru membrii echipei. ADRA este creștere, empatie, dăruire, creativitate, perseverență, dinamism, excelență. Este ceea ce Dumnezeu vrea pentru toți: o viață trăită deplin. Îmi place să fiu ADRA!”

Daniel Nedelcu

”Prin aportul de alimente și bunuri de strictă necesitate pe care îl putem oferi prin acțiunile ADRA, atunci când împrejurările ne permit, arătăm că ne pasă, în mod practic. Chiar dacă nu putem face prea mult, mesajul de împreună-simțire manifestat prin comunicare verbală și responsabilitate socială, susținerea credinței că Dumnezeu este alături de fiecare, le aduce speranță în aceste vremuri tulburi. Suntem deosebit de onorați pentru că eforturile ADRA de a-i ajuta pe semenii noștri sunt observate și suntem încurajați să continuăm cu un nou elan.”

Calugaru Eduard-2Eduard Călugăru

Cea mai bună dovadă a speranței nu este doar mâna îndreptată spre cer, ci și mâna așezată pe umărul celuilalt. ADRA iți oferă ocazia de a fi o binecuvântare pentru alții. Aici este locul în care se formează caractere.”

Ștefan Tomoiagă

”Nu este niciodată prea târziu să o iei de la capăt, dar întotdeauna este prea devreme ca să te oprești din drum. Sunt oameni care înțeleg că se îmbogățesc doar atunci când dăruiesc. Căutați oamenii aceștia și îi veți găsi implicați în proiectele ADRA!”

Ruben Brînceanu

”Privind dincolo de un pachet de alimente oferit lunar pentru sute de copii, dincolo de un acoperiș construit unei familii sau dincolo de ajutarea punctuală a mii de persoane anual, ADRA România este organizația care, alături de susținătorii ei, din respect și dragoste față de oameni, susține educația, dăruiește speranță și sprijină, cu devotament, persoanele aflate în dificultate.”

Monica-Andreea Brînceanu

”În fiecare an, ADRA România schimbă condițiile de trai și modul de viață a mii de persoane. Împreună cu donatorii, voluntarii și partenerii ADRA, formăm o echipă care lucrează pentru a aduce speranță și alinare prin îmbunătățirea vieții celor aflați în nevoie.”

Tiberiu Vasilache

”ADRA este locul în care faptele sunt mai importante decât vorbele, iar vorbele mai importante decât întâmplările. Pentru că la ADRA totul este plănuit astfel încât fiecare lucru să conteze, mă simt onorat să fac parte din echipa care atinge inimi, modelează caractere și schimbă vieți.

Manuela Constantin

Prin ADRA am cunoscut o echipă minunată, formată din oameni dedicați, gată să răspundă în orice moment nevoilor comunității de la social până la antreprenoriat. Deschiderea și orientarea către soluții m-a făcut să mă alătur acestei echipe în cadrul căreia am descoperit nu doar colegi, dar și prieteni.”

David Natanael Buga

”Suntem la o răscruce de drumuri în care tehnologia este instrumentul care poate fi folosit spre a face mai mult bine decât oricare altă unealtă din istoria umanității sau poate fi folosit pentru a face irelevantă o categorie de oameni. La ADRA orice om contează, iar tehnologia face bine.”

Dali-Halmagyi Botond

”În zilele noastre, oamenii devin din ce în ce mai indiferenți față de problemele altora și au tendința de a ignora strigătele de ajutor. ADRA este organizația care ne ajută să învățăm cum să ne oprim și să oferim o mână de ajutor celor care se află în situații fără speranță. Cred că societatea noastră are mare nevoie de această atitudine de empatie și bună voință.”

Loredana Croitoru

Să te uiți nu la ceea ce este un om ci la ceea ce poate deveni el înseamnă să te potrivești culturii cerului. Asta face Isus Hristos și de aceea suntem încă în viață astăzi. ADRA predă aceeași lecție: caută dincolo de ceea ce ești, la ceea ce poți deveni și te însoțește pe o parte din drum sau pe întreg drumul până acolo!

Paula Drăgan

”ADRA România a reprezentat o oportunitate și o provocare; în scurt timp, a devenit asumarea unei vieți pe drumul spre schimbare, spre evoluție, drum în care trebuie să fii dispus să-ți creezi un prezent și un viitor într-o manieră diferită de ceea ce reprezintă trecutul. Fiecare nouă provocare la ADRA aduce lacrimi și mult efort, dar rezultatele și momentele de bucurie ne copleșesc.”

George Nițescu

”Cea mai nobilă lucrare la care a fost chemat vreodată cineva este aceea de a face bine oamenilor. Prin ADRA acest lucru este posibil! În această lume a suferinței, ADRA aduce cel puțin un strop de mângâiere, un licăr de speranță și… un „bob de credință”. Dacă ADRA nu ar exista acum, acum ar trebui să existe ADRA!”

Cornel Soare

”Oportunitatea accesării de fonduri prin proiectul Start la Antreprenoriat, gestionat de ADRA România, a atras sute de potențiali antreprenori din Regiunea de dezvoltare Sud-Vest Oltenia. Evaluarea celor 365 de dosare depuse a fost o onoare și o provocare în același timp pentru întreaga echipă. Echipa ADRA a lucrat cu entuziasm și profesionalism analizând, în baza criteriilor de evaluare, fiecare dosar în parte. Apreciez ADRA România pentru implicarea și în acest tip de activitate în vederea nu numai ajutorării semenilor, dar și a dezvoltării familiilor, a comunității și a societății românești pe termen lung. Am convingerea că proiectele câștigătoare vor crea noi locuri de muncă aducând stabilitate financiară și demnitate, un echilibru atât de necesar, un cadru în care ființa umană să se ridice la nivelul așteptărilor Celui care a adus-o la existență.”

Cosmin Blăjan

”Proiectul ADRA Start la Antreprenoriat este o idee foarte bună, un model nu numai pentru societatea românească, pentru că reușește să dea o mână puternică de ajutor celor care au inițiativă, dar le lipsește combustibilul reușitei. Mi-a făcut plăcere să fiu parte din echipa ADRA, să fiu parte din acest proiect și recunosc că reprezintă un plus în experiența mea profesională. Pe de o parte, urez felicitări noilor câștigători, iar pe de altă parte, nădăjduiesc și mă voi bucura nespus de mult să aud peste timp vești bune despre dezvoltarea planurilor lor de afaceri.”

Mihaela Ceobotaru

”Am participat cu drag la activitatea 2.4 Evaluarea planurilor de afaceri, în cadrul proiectului ADRA Start la Antreprenoriat. În urma cursurilor la care au participat, cursanții au deprins abilități de a scrie un plan de afaceri și, implicit, de a dezvolta o afacere. Procesul de evaluare a fost unul complex, având în vedere multitudinea de idei bune de afacere, evaluatorii având în vedere aspecte până la cele mai minuțioase, pentru a putea face departajarea. Doresc succes noilor câștigători pe drumul pe care îl au deschis în față și nădăjduiesc ca să se dezvolte atât la nivel personal, cât și la nivel instituțional.”

George Niță

”A fost o provocare să fac parte din comisia de evaluare a proiectelor depuse pentru finanțare în cadrul proiectului Start la Antreprenoriat. Împreună cu colegii din echipa ADRA și cu un efort susținut am reușit să finalizăm evaluarea într-un timp optim. Mă bucur pentru interesul celor care au depus planuri de afaceri și au reușit. Cred în ideile lor bune și sper să le și ducă până la bun sfârșit.”

Adrian-Eusebio Becherescu

”Activitatea de evaluare a planurilor de afaceri depuse spre finanțare în cadrul proiectului ADRA Start la Antreprenoriat din Regiunea de dezvoltare Sud-Vest a României a constat într-o analiză susținută și o temeinică abordare. Pe baza criteriilor de eligibilitate și a grilei de evaluare a rezultat punctajul obținut și prezentat pentru fiecare aplicant din lista candidaților. Le dorim în continuare succes.”

Vicențiu Toma

”În cadrul proiectului ADRA Up to Start, împreună cu o echipă frumoasă, am avut bucuria să particip la evaluarea a aproximativ 300 planuri de afaceri depuse pentru finanțare din zona de dezvoltare Sud – Est a României. Echipa comisiei de evaluare a planurilor de afaceri a fost una harnică, pragmatică și obiectivă care, după ce a evaluat planurile de afaceri depuse în concurs, a invitat pentru interviu pe cei care au primit un punctaj minim de 60 puncte, pentru a-și susține planul de afaceri în fața comisiei. Participanții la interviu au fost, de asemenea, bine pregătiți, convingând încă o dată că sunt gata să pună în aplicare cu succes ideea de afacere. Urez succes tuturor câștigătorilor și felicitări ADRA România pentru efortul depus în implementarea programului, pentru interesul acordat celor ce sunt la un adevărat start în activitate și sper ca acest proiect să aducă bunăstare pentru curajoșii câștigători, dar și un plus de bunăstare și stabilitate financiară pentru societatea românească.”

Claudia Ispas

”A face parte din comisia de evaluare ADRA a planurilor de afaceri în cadrul programului Up to Start, pentru mine a fost o provocare. Având în vedere și faptul că a fost prima mea experiență sunt foarte fericită că am făcut parte din acest proiect mare și îndrăzneț. Am lucrat la ADRA România alături de o echipă de oameni profesioniști și dedicați meseriei lor. Îmi doresc ca în viitor să mai am parte de astfel de experiente încântătoare.”

Imola Monica Stoian

”Sunt recunoscătoare cerului pentru diferitele posibilități pe care ADRA România le are de a veni în ajutorul celor care au nevoie de o mână întinsă la un moment dat și, în mod deosebit, îi mulțumesc pentru oportunitatea de a fi parte a acestei echipe minunate în cadrul proiectului UP TO START. Ca evaluator de proiecte m-am bucurat de ideile frumoase și de gândurile îndrăznețe ale unora pentru a progresa în viața de zi cu zi. Celor care au planuri de afaceri selectate spre finanțare le doresc succes și totodată le reamintesc cuvintele lui Josh Billings: Succesul nu constă în a nu comite greșeli, ci în a nu comite niciodată o greșeală a doua oară. Celor care nu au reușit să descrie un plan de afaceri convingător le doresc multă stăruință și curaj pe mai departe, iar echipei ADRA România multă binecuvântare în tot ceea ce au de făcut pentru semenii noștri: Cel mai fericit om este acela care face fericit cât mai mulți oameni (Lev Tolstoi).”

Irinel Ganea

”Pentru mine ADRA înseamnă mai mult decât un loc de muncă, înseamnă educație, acea educație care mă face în stare să înțeleg pe deplin lucrarea lui Hristos, care a făcut numai bine, a alinat pe cei în suferință și a acoperit nevoile celor lipsiți. În echipa ADRA învăț că cel mai bun antidot pentru îngrijorare este munca, cel mai bun remediu pentru oboseală este provocarea de a ajuta pe cineva care este și mai obosit și cel mai bun beneficiu pentru suflet este atunci când alungi îngrijorarea celor obosiți, apăsați și lipsiți și împlinești nevoile lor. Remediul pentru egoism și lăcomie este să dăruim pentru alții.”

Răspunde

Privacy Policy Settings