Caută
Close this search box.

Vino și tu la concert și susține educația copiilor beneficiari din proiectul ADRA ”Vreau la școală!”

UPDATE: 20 mai 2024

Mii de mulțumiri tuturor care au participat la concertul caritabil ”Vis de copil” sprijinind astfel educația elevilor beneficiari în cadrul proiectului ”Vreau la școală!”.

Suma care s-a strâns în urma donațiilor dumneavoastră este de 39.800 lei.

ADRA România

”Concertul umanitar ”Vis de copil” a fost un eveniment foarte frumos și sunt recunoscătoare tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect. Acest concert a avut două obiective: promovarea proiectului ”Vreau la scoală!” în zona Cluj-Napoca și strângerea de fonduri pentru organizarea unei tabere gratuite de vară pentru beneficiarii proiectului din această parte de țară. Am avut parte de muzică foarte frumoasă, care a fost interpretata de Grupul Voces și Corul de Copii al Liceului Teologic Adventist ”Maranatha” din Cluj-Napoca. Sala Auditorium Maximum a fost plină, iar publicul a fost extraordinar. Muzica, alături de Cuvântul rostit și poveștile de viață ale copiilor din proiectul ”Vreau la școală!”, a sensibilizat inimile iar peste 750 de persoane și-au dat mâna pentru o cauză nobilă: educația copiilor defavorizați. Sunt foarte fericită pentru tot ceea ce am trăit la Cluj și mulțumesc lui Dumnezeu pentru această seară de muzică și frumos. Un copil educat poate că nu va schimba lumea, dar cu siguranță lumea acelui copil se va schimba”, a declarat Gabriela Istrate, Manager Proiect ADRA România.

ADRA România

UPDATE: 16 mai 2024

ADRA România, împreună cu Grupul Voces, Liceul Teologic Adventist „Maranatha” și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Transilvania de Nord, organizează sâmbătă, 18 mai 2024, ora 19:00, cea de-a opta ediție a Concertului umanitar „Vis de Copil”. Concertul umanitar va avea loc la Sala Auditorium Maximum din Cluj-Napoca, unde, în cadrul programului vor concerta Grupul Voces și Corul de copii al Liceului Teologic Adventist „Maranatha”, Cluj-Napoca.

Acest eveniment face parte din suita de manifestări prin care ADRA România își propune să promoveze proiectul „Vreau la școală!” și să ofere copiilor beneficiari din zona Transilvania de Nord șansa de a petrece câteva zile într-o tabără de vară.

Participanții la concertul “Vis de Copil” vor avea posibilitatea să asculte muzică de calitate și să cunoască povești de viață ale copiilor care sunt beneficiari în cadrul proiectului „Vreau la școală!” din zona Transilvania de Nord.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile!

„Dragi prieteni, sunt încântat să vă invit la concertul umanitar „Vis de Copil” din data de 18 mai 2024 în Cluj-Napoca! Împreună putem face o diferență în viețile copiilor în nevoie. Haideți să participăm la o seară de excepție, marcată de muzică și acte de generozitate”, a declarat Daniel Gomboș, Coordonator proiecte ADRA în Transilvania de Nord și Maramureș.

„Este o bucurie și o onoare pentru noi să fim parte a concertului umanitar „Vis de Copil”, organizat de ADRA România. Atât copiii, cât si noi, părinții și cadrele didactice, ne dorim să contribuim la materializarea visului copiilor care nu au fost niciodată într-o tabără de vară! Copiii din Corul Liceului Maranatha vor cânta pentru copiii din proiectul „Vreau la școală!”, motivați de dorința de a împărți cu ei din preaplinul binecuvântărilor lor! Sperăm la un public darnic și la o seară cu muzică deosebită, alături de oameni deschiși la suflet, a căror inimă bate pentru binele celor din jur”, a declarat Iulia Jureschi, dirijor și cadru didactic Liceul Teologic Adventist „Maranatha”, Cluj-Napoca.

„Misiunea Grupului Voces este să transmită mesajul dragostei lui Isus cât mai multor oameni prin concerte și producții audio-video. Ne bucurăm că împreună cu ADRA România, pe data de 18 Mai 2024 la Cluj-Napoca, putem să oferim speranță atât oamenilor care au nevoie de un mesaj spiritual, dar și copiilor și familiilor care își doresc un viitor mai bun. Ne dorim ca Dumnezeu să atingă inimile celor prezenți și astfel cu toții să fim binecuvântați”, a declarat Suciu Emanuel, Dirijor Grupul Voces.

„Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că anul acesta concertul „Vis de Copil” devine o realitate la Cluj-Napoca. Au fost multe lucruri frumoase care au pregătit drumul pentru acest eveniment, multe uși care s-au deschis, dar vreau să apreciez colaborarea excelentă cu prietenii ADRA din Cluj-Napoca în vederea organizării acestui eveniment. Mulțumesc Grupului Voces care a acceptat invitația de a fi partener cu ADRA în acest proiect de suflet, și toată recunoștința copiilor de la Liceul Teologic Adventist „Maranatha” din Cluj-Napoca pentru entuziasmul și dorința lor de a susține copiii din proiectul „Vreau la școala!”. Aștept cu nerăbdare, dar si cu multă încredere acest concert si sunt convinsă că Dumnezeu ne va oferi o seară minunată, cu muzică frumoasă și cu momente de neuitat. Prin generozitatea noastră putem desena zâmbete pe chipul copiilor sărmani și le putem împlini visul de a participa într-o tabăra de vară gratuită . Vă aștept cu drag la o seară de bine și frumos!”, a declarat Gabriela Istrate, Manager Proiect ADRA România.

ADRA România susține educația!

Proiectul ADRA ”Vreau la școală!” susține la școală copii cuminți, harnici, silitori, apreciați de către autoritățile locale și cu rezultate bune la învățătură, deși provin din familii vulnerabile și sunt permanent amenințați de abandon școlar.

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul “Vreau la școală!” și să se implice, o pot face prin:

  • prin donații materiale (în special produse alimentare, rechizite sau bunuri de igienă personală), dar și prin
  • donații financiare în conturile ADRA (cu precizarea „Vreau la școală!”) sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul “Vreau la școală!”, prin specificarea “Vreau la școală!” la destinația banilor.
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate