Caută
Close this search box.

Ziua Internațională a femeii sărbătorită la CASA ADRA

Miercuri, 8 Martie, persoanele asistate în cadrul ”Centrului de Primire în Regim de Urgență a Victimelor Violenței în Familie – Casa ADRA” au avut parte de o mare bucurie și surpriză: angajații ADRA au sărbătorit împreună cu ele Ziua Internațională a Femeii. Darurile primite și faptul că nu au fost uitate în această zi au adus un prilej de bucurie pentru femeile găzduite în centru.

”Dincolo de îndrumarea oferită doamnelor și copiilor găzduiți în Casa ADRA pentru a începe o viață nouă prin depășirea situației în care s-au aflat, îi asigurăm de prețuirea noastră prin ceea ce facem și le oferim un climat potrivit pentru depășirea acestei perioade. În semn de apreciere ne-am dorit ca ziua de 8 Martie să fie o zi specială pentru fiecare dintre ele. Mulțumirea văzută pe chipul lor și bucuria exprimată la final de zi ne-au arătat că am reușit să transformăm această zi în una memorabilă” a declarat Claudia Năftănăilă, psiholog ADRA România.

”De când sunt în Centru Casa ADRA, mă simt liniștită. Nu am crezut niciodată că niște oameni pe care nu îi cunosc mă vor ajuta și îmi vor oferi sprijin pentru a putea să îmi refac viața. Mai mult decât atât, ziua de azi este o adevărată sărbătoare. Sunt extrem de surprinsă și este o mare bucurie pentru mine. Vă mulțumesc din suflet!” a declarat Doamna A., una dintre beneficiarele Casa ADRA.

Începând cu anul 2009, ADRA România conduce ”Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA”. Obiectivul acestui proiect este reintegrarea socială a victimelor violenței în familie prin adăpost, consiliere socială, consiliere psihologică, asistență medicală de urgență, hrană și îndrumare către un jurist. Viețile beneficiarelor găzduite în centru au fost schimbate pentru că au cunoscut un alt fel de a trăi: fără violență fizică, verbală, economică, psihică, sexuală și religioasă, bazându-se pe valori spirituale și cultivând obiceiuri sănătoase în alimentație, exercițiu fizic, instruire și recreere.

În prezent, suma investită de ADRA România pentru fiecare victimă a violenței în familie care este găzduită la ”Casa ADRA” este de 2500 lei. În perioada celor 8 ani de la înființare, peste 1500 de victime ale violenței în familiei au fost asistate, dintre care peste 500 de persoane au primit găzduire la ”Casa ADRA”.

Fii alături de ADRA România și investește în lupta împotriva violenței în familie! Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Casa ADRA” și să se implice o pot face prin:

  • donații materiale (în special produse de igienă, medicamente, dar și îmbrăcăminte), dar și prin
  • donații financiare în conturile ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul ”Casa ADRA”.

Schimbă o viață și vei schimba lumea!

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate