Caută
Close this search box.

Ziua Internațională ADRA – Chemare la compasiune și solidaritate

„Totdeauna vor fi săraci în ţară, de aceea îţi dau porunca aceasta: Să-ţi deschizi mâna faţă de fratele tău, faţă de sărac și faţă de cel lipsit din țara ta.” (Deuteronom 15:11)

Ziua Internațională ADRA reprezintă momentul potrivit pentru a exprima solidaritatea noastră activă față de cei săraci și neajutorați. Exemplul lui Isus Hristos cu privire la ajutorul față de cei în nevoie a fost unul profund umanitar și spiritual. El a îndemnat la dreptate, compasiune, dragoste, milă și ajutor practic față de cei săraci sau bolnavi.

Pe parcursul anilor, ADRA a întins o mână de ajutor cu scopul de a schimba realitatea celor în necaz. Angajamentul ADRA față de persoanele asistate nu se oprește la acordarea sprijinului imediat, ci se extinde către construirea unei fundații solide pentru viitorul lor. Persoanele care beneficiază de proiectele ADRA România sunt determinate să depășească dificultățile și să își îmbunătățească situația, chiar în fața adversităților. În anul 2023, ADRA România a avut un impact semnificativ asupra vieților a sute de mii de oameni prin intervenții de urgență și proiecte destinate diferitelor categorii sociale.

Obiectivul organizației ADRA România pentru anul 2023 a fost să răspundă imediat la situațiile de urgență, în special la tragedia cutremurului din Turcia și Siria și să fie acolo unde oamenii au nevoie de ajutor. Astăzi, ne îndreptăm gândurile și mulțumirile către toți cei care au fost implicați și au susținut munca noastră: voluntari, donatori, parteneri și toți cei care au contribuit în orice fel să facă posibilă această misiune. Fără sprijinul vostru necondiționat, nu am fi putut atinge atât de multe vieți și să aducem speranță acolo unde era nevoie cel mai mult.

În prag de sărbătoare, avem bucuria de a vă mulțumi pentru că ați fost alături de ADRA România în toți acești ani. Împreună am avut șansa de a fi de folos oamenilor și vă suntem recunoscători pentru lucrul acesta. Fiecare efort, fie el mare sau mic, a avut un impact profund asupra comunități noastre și vă mulțumim că sunteți alături de noi în călătoria noastră de a face lumea un loc mai bun.

Sâmbătă, 11 mai 2024, este Ziua Internațională ADRA!

Sărbătorită an de an la nivel mondial, Ziua Internațională ADRA este o zi specială, o zi în care poți face o schimbare. Alege ca nevoile celor din jur să fie pentru tine ocazia în care să te implici în a ajuta pe cel în nevoie! Dăruiește pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice, o pot face:

  • prin voluntariat (vă puteți adresa coordonatorilor de proiecte ADRA la nivel regional);
  • prin donații materiale;
  • prin donații financiare în conturile ADRA sau
  • donând direct pe site-ul adra.ro/doneaza pentru proiectul dorit;
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA” sau
  • dăruind la colecta din 11 mai 2024 care va avea loc în toate bisericile adventiste din România.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate