Caută
Close this search box.

Ziua internațională ADRA: Dreptate. Compasiune. Dragoste.

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. 

DEZVOLTAREA implică atât o acțiune cât și rezultatul acesteia. ADRA aprofundează nevoi, dezvoltă soluții, transformă cantitatea în calitate, promovează importanța unor relații pașnice în comunitate.

Uneori, REFACEREA este modul în care ADRA este alături de cel lovit de imprevizibil, oferind alinare și îmbunătățind calitatea vieții.

De asemenea, AJUTORUL presupune susținerea efortului și îndrumarea celui în nevoie fiind precedat de dorința acestuia de a face o schimbare.

Ziua Internațională ADRA este o oportunitate pentru timpul acesta pentru a ne reafirma misiunea, lucrând împreună mai strâns în confruntarea cu sărăcia și nedreptatea. În felul acesta, suntem încurajați să ne potrivim angajamentul față de Dumnezeu cu angajamentul nostru față de persoanele care trăiesc în sărăcie, femei și fete, bărbați și băieți din comunități, cărora le sunt refuzate chiar și cele mai fundamentale drepturi. Este vorba despre funcționarea ca rețea unificată și conectată, în parteneriat cu rețeaua din întreaga lume, concentrată pe măsurile care vor avea cel mai mare impact asupra vieții oamenilor din comunitățile excluse și vulnerabile. În ciuda numeroaselor provocări la care suntem expuși, vedem un viitor pozitiv de oportunități pe care trebuie să le înțelegem.

Ziua Internațională ADRA se bazează pe un angajament către o transformare reală și curajoasă în fața schimbărilor fără precedent și a provocărilor globale. De prea mult timp, am fost implicați în lucruri pe care ar trebui să le facem separat și pe lucruri pe care ar trebui să le facem împreună. Avem nevoie de un nou acord cu privire la modul în care lucrăm împreună, unul care să reechilibreze relațiile.

Bilanț de an 2019. Angajamentul organizației pentru anul 2019 a fost să răspundă rapid la situațiile de urgență și să fie acolo unde oamenii au nevoie de susținere, dar nu se poate face lucrul acesta fără susținerea voluntarilor, donatorilor și sponsorilor.

În anul 2019, ADRA România a schimbat vieți prin asistarea diferitelor categorii sociale din 29 de proiecte specifice. În viața acestor persoane s-a putut intervenii datorită contribuției și implicării voluntarilor și donatorilor, pentru fiecare caz în parte.

Sâmbătă, 09 mai 2020, este Ziua Internațională ADRA!

Sărbătorită an de an la nivel mondial, Ziua Internațională ADRA este o zi specială, o zi în care poți face o schimbare. Acceptă provocarea de a schimba o viață! Alege ca nevoile celor din jur să fie pentru tine ocazia în care să te implici în a ajuta pe cel în nevoie! Dăruiește pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România și să se implice, o pot face:

  • prin voluntariat,
  • prin donații materiale,
  • donații financiare în conturile ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/doneaza, pentru proiectul dorit.

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate