Caută
Close this search box.

Posturi în concurs – ADRA România

jobUpdate FINAL: vineri, 27 februarie 2015

Procesul ”Posturi în concurs – ADRA România” a cuprins următoarele etape: analiză, selecție, interviu 1, recomandare comisie 1, interviu 2, recomandare comisie 2, hotărâre Consiliu Director ADRA România, angajare.

Mulțumim tuturor pentru încrederea oferită și pentru că apreciați activitatea ADRA România prin cele 126 aplicații (primite în termen) pentru posturile scoase în concurs. În perioada aceasta am întâlnit oameni deosebit de valoroși. Din păcate doar 7 posturi au fost scoase la concurs și ocupate, respectiv:

 1. Expert coordonator: Brînceanu Monica
 2. Expert de implementare: Cozorici Valentina
 3. Expert antreprenorial: Clodeanu Alex
 4. Asistent financiar: Ionescu Marița
 5. Secretar: Ivaşco Alina
 6. Inspector resurse umane: Acsinte Loredana
 7. Intendent: Duțu Iuliana

ADRA România

Update: joi, 26 februarie 2015

Au fost finalizate interviurile pentru posturile 5,6 și 7.

ADRA România

Update: luni, 23 februarie 2015

Au fost analizate aplicațiile Dumneavoastră pentru posturile 5, 6 și 7.

Miercuri, 25 februarie 2015, conform orarului stabilit de acord comun cu aplicanții, sunt așteptate la interviu persoanele selectate care au primit telefon și invitație pe E-mail.

ADRA România

Update: vineri, 20 februarie 2015

Au fost finalizate interviurile pentru primele 4 posturi.

ADRA România

Update: vineri, 13 februarie 2015

Au fost analizate aplicațiile Dumneavoastră pentru primele 4 posturi.

Luni, 16 februarie 2015, conform orarului stabilit de acord comun cu aplicanții, sunt așteptate la interviu persoanele selectate care au primit telefon și invitație pe E-mail.

ADRA România

Update: miercuri, 11 februarie 2015

Vă mulțumim tuturor pentru că apreciați activitatea ADRA România prin aplicația Dumneavoastră pentru posturile scoase la concurs.

În perioada următoare vor fi analizate cele 126 aplicații și vor fi chemate la interviu persoanele selectate.

ADRA România

Update: vineri, 06 februarie 2015

Ca urmare a aprobării finanțării europene nerambursabile POSDRU pentru ADRA România, în vederea implementării proiectului ”Step-by-step în business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov”,

ADRA România scoate la concurs următoarele posturi în vederea angajării:

 1. Expert coordonator

10 luni; 120 h/lună;

Cerinţe: studii superioare, experienţă profesională generală de 5 ani, experienţă specifică de 2 ani;

Atribuţii: coordonează activităţile implementate de parteneri, inclusiv înfiinţarea / dezvoltarea centrului de spijin pentru iniţierea afacerilor pentru experţi asigurând îndeplinirea obiectivelor proiectului.

 1. Expert de implementare

10 luni; 120 h/lună;

Cerinţe: studii superioare, experienţă profesională generală de 5 ani, experienţă specifică în implementare proiecte de 2 ani;

Atribuţii: asigură înscrierea grupului ţintă şi implementează activităţile de sprijin pentru iniţierea afacerilor; asistă firmele nou create pentru care ADRA a acordat ajutoarele de minimis în raportarea activităţilor şi le monitorizează activitatea.

 1. Expert antreprenorial

9 luni; 120 h/lună;

Cerinţe: studii superioare, experienţă profesională generală de 5 ani, experienţa profesională specifică de 3 ani;

Atribuţii: asigură sprijin pentru iniţierea afacerilor; activităţi de asistenţă şi post-asistenţă în sprijinul iniţierii afacerilor şi a ocupării pe cont propriu la Centrul de sprijin înfiinţat la Craiova.

 1. Asistent financiar

10 luni; 80 h/lună;

Cerinţe: studii superioare, experienţă profesională generală de 3 ani, experienţă specifică de 2 ani;

Atribuţii: întocmeşte documentaţiile financiar – contabile pentru parteneri în vederea pregătirii cererilor de rambursare.

 1. Secretară

10 luni; 120 h/lună

Cerinţe: studii superioare

Atribuţii: întocmeşte documentaţiile de secretariat, arhivare

 1. Inspector resurse umane

10 luni; 120 h/lună

 1. Intendent

10 luni; 120 h/lună

CV-urile în format ”europass” împreună cu scrisorile de intenție se trimit la adresa de e-mail office@adra.ro, până marți, 10 februarie 2015, ora 17:00, iar ulterior va fi programat un interviu.

Experienţa în implementarea altor proiecte POSDRU constituie un avantaj!

ADRA România

3 răspunsuri

 1. Va contactez pentru a-mi exprima interesul in vederea unei viitoare angajari in cadrul ADRA Romania.
  Am acumulat o experienta de peste 20 de ani in domeniul bancar, in domeniul nebancar si in cel al asigurarilor. In ultimii 11 ani am lucrat in microcreditare, atat pe parte de analiza si control, cat si de asigurare a garantarii creditelor in cadrul Departamentului de Risc.
  Pe perioada cat am lucrat la Centrul Pentru Dezvoltare Economica am fost implicata ca manager de proiect pentru 3 mari programe derulate cu Banca Mondiala. Pe intreaga perioada aferenta desfasurarii activitatii mele in microcreditare atat in cadrul CDE, cat si in good.bee Credit IFN SA am realizat garantarea creditelor acordate atat la 3 mari companii de asigurari (am incheiat primul contract de risc financiar din tara in microcreditare), cat si la unul dintre marile fonduri de garantare.
  Am fost implicata si am contribuit la elaborarea normelor privind activitatea de creditare atat pentru Centrul pentru Dezvoltare Economica, cat si pentru good.bee Credit IFN SA.
  De asemenea, pe langa analiza dosarelor de credit, am realizat si restructurari ale creditelor (reesalonari, rescadentari).
  Datorita experientei si cunostintelor acumulate consider ca pot ajuta si pot aduce plus valoare institutiei dumneavoastra intr-unul dintre posturile scoase la concurs: expert coordonator, expert de implementare sau expert antreprenorial. Documentandu-ma asupra activitatilor derulate de compania dumneavoastra, am constatat cu satisfactie ca profilul si realizarile acesteia corespund pe deplin aspiratiilor mele. As fi onorata sa ma alatur echipei dumneavoastra pentru a putea ajuta pe cei care au nevoie, prin proiectele si activitatile desfasurate de ADRA Romania.
  Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

  Cu deosebita consideratie,
  Dana Vlahu

 2. Buna ziua! Astazi am observat anuntul dumneavoastra referitor la job-urile vacante in Cadrul ADRA si as dori sa imi exprim regretul profund pentru faptul ca nu mi-a fost adus in atentie mai devreme, intrucat data limita pentru depunerea CV-urilor a fost ieri. In consecinta, as dori sa stiu daca mai este vreo sansa de aplicare pentru job deoarece imi doresc foarte mult sa lucrez in acest domeniu. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate