Caută
Close this search box.

7 lei pentru ambulanța ADRA

Ajută-ne să oferim o ambulanță Spitalului ADRA din Irak! Donează acum prin Bursa Binelui! Mulțumim frumos!

ADRA România este în finala Campionatului de Bine organizat de Bursa Binelui! Dacă va ajunge până pe 19 februarie 2018 în primele 3 locuri va putea primi din partea Băncii Comerciale Române dublul sumei strânse în limita a 5000 de euro!

În perioada 05 decembrie 2017 – 19 februarie 2018, se desfășoară cea de-a V-a ediție a Campionatului de Bine – competiție a Băncii Comerciale Române pentru atragerea de donații adresată ONG-urilor din România – ce urmărește să transforme organizațiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donații pentru propunerile de proiecte sau pentru proiectele în curs de implementare.

ADRA România este înscrisă în Campionatul de Bine cu proiectul ”Susține și tu primul spital de refugiați”, prin care își propune strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei ambulanțe pentru a înlesni accesul refugiaților la asistență medicală.

ADRA România sprijină primul spital ADRA care s-a construit într-o tabără de refugiați lângă Mosul, în nordul Irakului. Spitalul acoperă nevoile medicale ale unei populații de 100.000 de refugiați ce trăiesc în corturi de aproximativ 3 ani de zile. În spitalul pentru refugiați din tabăra Hasan Sham U2 au fost realizate 2 deplasări, în luna August 2017 și în luna Noiembrie 2017, în care voluntarii ADRA au oferit asistență medicală și psihologică.

Proiectul ”Susține și tu primul spital de refugiați” a parcurs cu succes etapa de Sferturi a Campionatului de Bine (05 – 18 decembrie 2017) și etapa de Semifinale (19 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018), clasificându-se pentru Finala Plină de Bine (16 ianuarie – 19 februarie 2018). În ultima etapă, pentru fiecare proiect calificat, organizațiile trebuie atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori diferiți.

Conform regulamentului campaniei, vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor final. În calculul scorului final se ia suma totală strânsă din donații și numărul total de donatori distincți pe tot parcursul Campionatului de Bine 2017. Donatorul distinct este considerat persoana care face cel puțin o donație într-una dintre etape. Premiile vor consta în dublarea sumelor atrase de participanți de la donatori în cadrul Campionatului de Bine, până în limita a 5.000 de euro.

Implică-te și tu!

  1. Mergi pe jos 7 km*! Aceasta este distanța pe care trebuie să o parcurgă refugiații de la marginea taberei Hasan Sham (100.000 de persoane) până la singurul spital, neexistând o ambulanță.
  2. Fă o poză interesantă pe traseul de 7 km! Postează apoi imaginea pe Facebook! Orice imagine va fi binevenită și ne vom bucura de diversitate.
  3. Donează minim 7 lei, până pe data de 19 februarie 2018! (APASĂ AICI) Minim nu înseamnă și maxim. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom avea posibilitatea să cumpărăm o ambulanță mai performantă. Dacă vom fi 7000 de persoane vom reuși!
  4. Distribuie această postare în rețelele sociale sau copiază textul și pune-l alături de fotografia ta.

Donațiile se vor face pe Bursa Binelui, o platformă BCR unde nu se percepe comision!

*Notă: Deși este secret, poți trece și direct la punctul trei și apoi la patru. Cu toate acestea, pierzi toată provocarea 🙂

 

Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România, prin proiectul ”Speranță pentru imigranți” recunoște umanitatea în această criză a refugiaților, cât și valoarea fiecărui om implicat. Prin faptul că drepturile omului sunt respectate și se acționează cu compasiune, se transmite un mesaj clar de putere pe parcursul acestei situații complexe și fragile. Prin activitățile sale specifice, ADRA dorește minimalizarea impactului acestei situații copleșitoare și de nesuportat pentru câți mai mulți bărbați, femei și copii.




ADRA România

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate