Caută
Close this search box.

Misiune îndeplinită în regiunea Odesa!

După 23 ore, un nou CONVOI UMANITAR ADRA România în regiunea Odesa, Ucraina s-a întors cu bine acasă. Dumnezeu le-a purtat de grijă.

Donarea în scop umanitar a celor peste 12 tone de produse, în cadrul proiectului “Speranță pentru Ucraina”, implementat de către Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România, s-a realizat ca urmare a consultării, a solicitării și a acceptării donației umanitare de către organizațiile ADRA Ucraina cu sediul în Kiev și Conferința de Sud din Ucraina cu sediul în Odesa. Zecile de mii de produse donate (produse de igienă, alimente, îmbrăcăminte, produse de igienă pentru copii, alimente pentru gătit, produse de prim ajutor, medicamente, suplimente alimentare, articole medicale pentru spital, cărți, saltele, combustibil s.a.), cu o valoare de peste 32.000 Euro, transportate în ziua de 16.06.2022, în 5 autoutilitare cu ajutorul a 9 voluntari ADRA România, au ajuns în Ucraina, la Ismail, produsele fiind folosite pentru refugiații ucraineni cazați atât în centrele din regiunea Odesa, cât și in alte zone ale Ucrainei.

„Administrația Conferinței de Sud a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Ucraina își exprimă profunda recunoștință față de ADRA România pentru sprijinul și ajutorul umanitar. Preocuparea dumneavoastră pentru oamenii de pe teritoriul nostru ne încălzesc inimile și ne dă speranță. Mulți oameni care au primit ajutor, cu lacrimi în ochi, vă transmit cuvinte de recunoștință. Domnul să binecuvânteze lucrarea voastră nobilă și să vă dea succes în fiecare acțiune umanitară!”, a declarat Dumitri Popravkin, Președinte Conferința de Sud din Ucraina a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

„Mulțumim echipei ADRA pentru sprijin, implicare, competență și dedicare. Apreciem atenția cu care a fost tratat fiecare aspect implicat în acest transport. M-am bucurat de compania fiecărui participant din echipa ADRA pentru Ismail, din 16 Iunie 2022. Sunt profund mișcat și impresionat de mulțimea celor care așteptau în soarele torid în fața Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Ismail… ceva… orice, un ajutor… Mai presus de toate, mulțumim lui Dumnezeu pentru ocrotire!”, a declarat Pop Iacob, Director Editura Viață și Sănătate.

CONVOIUL UMANITAR ADRA România “Speranță pentru Ucraina”, desfășurat în regiunea Odesa s-a bucurat de prezența și susținerea Editurii Viață și Sănătate, Societății Biblice Interconfesionale, Centrul de Mătci Shell-Gui SRL, Osthilfe Humanitäre Initiative e.V și de alții al căror nume este cunoscut de cer. Prețuirea noastră și răsplata de sus!

  • Georgescu Robert
  • Pop Iacob
  • Serebrian Andrei
  • Iordan David
  • Mirică Iulian
  • Nedelcu Daniel
  • Bereș Narcis
  • Glodeanu Mădălin
  • Badea Adrian

Asistența umanitară pentru refugiați realizată de către echipele ADRA România continuă atât la sediul ADRA România, cât și în gările de tranzit și la centrele de primire ale refugiaților din țară.

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

Mai multe detalii despre Convoaiele umanitare ADRA România în Ucraina:

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate