Caută
Close this search box.

8.586 DE SMS-URI DONATE PENTRU ADRA ROMÂNIA ÎN CADRUL PROIECTULUI „SPRIJIN PENTRU FIECARE” – MULȚUMIM! NU AM FI REUȘIT FĂRĂ SUPORTUL DUMNEAVOASTRĂ!

În perioada octombrie 2020 – octombrie 2021, prin intermediul serviciului de donație prin SMS către numărul scurt 8845 cu textul ADRA prin donarea a 2 euro, beneficiarii din cadrul proiectului ”Sprijin pentru fiecare” au fost susținuți cu ajutorul dumneavoastră în vederea îmbunătățirea condițiilor de viață prin acordarea de sprijin personalizat potrivit nevoilor specifice ale fiecărei persoane asistate pentru care se realizează intervenția umanitară: atât decontarea serviciilor medicale, cât și îndeplinirea nevoilor de bază, precum alimente, produse de igienă, îmbrăcăminte și încălțăminte.

Cazurile în care ADRA România a intervenit în această perioadă, prin donațiile financiare SMS din partea dumneavoastră sunt:

Vă mulțumim și suntem foarte recunoscători pentru tot suportul oferit și vă asigurăm că orice donație contează foarte mult pentru noi și pentru cauza pentru care luptăm împreună zi de zi. Apreciem sprijinul umanitar oferit prin trimiterea SMS-ului și ne bucurăm să fim împreună parte a spiritului ADRA, precum și a efortului depus pentru a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.

„Toamna aceasta aduce un moment aniversar pentru ADRA România prin împlinirea primului an de funcționare a serviciului de donații prin SMS la numărul scurt 8845 cu textul „ADRA”. Un prim an care poartă amprenta altruismului și implicării dumneavoastră – cei care susțineți beneficiarii noștri. La fiecare caz ați ales să nu rămâneți indiferenți, iar darul dumneavoastră a reușit să schimbe viețile greu încercate ale beneficiarilor. Vorbeam frecvent despre cât de mult înseamnă o contribuție oricât de mică pentru un scop comun și cât de important este să fim în număr mare alături de o cauză, însă până acum nu am putut cuprinde magnitudinea acestui îndemn până nu am văzut efectiv cât de multe se pot face cu sumele constante primite din partea dumneavoastră. Astfel putem prezenta peste 8.500 de sms-uri primite la numărul scurt 8845 însumând mai mult de 75.000 de lei, daruri care au ajuns la beneficiarii noștri. Suntem onorați să împărtășim cu dumneavoastră această bucurie adresându-vă rugămintea să primiți prin noi mulțumirile venite din partea tuturor beneficiarilor noștri, precum și îndemnul de a continua să îi susțineți pentru că au nevoie de aceasta. În numele întregii echipe ADRA România, cât și personal, vă mulțumim!” a declarat Bogdan Stănică, Manager proiect ADRA România.

“Proiectul ADRA “Sprijin pentru fiecare” aduce alinare și speranță în sufletele beneficiarilor noștri. Echipa ADRA intervine ori de câte ori este nevoie, acolo unde oamenii strigă după ajutor. Ghidați de Dreptate. Compasiune. Dragoste, prin acte umanitare facem cunoscut caracterul drept, milostiv și iubitor al lui Dumnezeu. Toți oamenii au dreptul fundamental la îngrijire, bunuri și servicii de bază. Mulțumim tuturor că ați fost alături de noi și beneficiarii noștri în acest an și că veți rămâne în continuare alături de ADRA” a declarat Delia Fărâmiță, Asistent Manager Situații de Urgență. Responsabil Marketing și Comunicare.

Din data de 15 octombrie 2020, beneficiarii ADRA sunt ajutați prin simpla trimitere a unui mesaj (SMS) către numărul scurt 8845 cu textul ADRA prin donarea sumei de 2 euro (10 lei) pentru a susține proiectul ”Sprijin pentru fiecare”.

ADRA România promovează un viitor mai bun!

Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru fiecare” și să se implice o pot face prin:

Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit.


Informații despre proiectul „Sprijin pentru fiecare” și modalitatea de donație prin SMS, le puteți regăsi și în următoarele articole:

Sprijin pentru fiecare

ADRA la un SMS distanță

ADRA România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole

Privacy Policy Settings

Translate